scat europe

Sigurnost u laboratoriju i proizvodnji

S.C.A.T. Europe je jedini na tržištu koji je u mogućnosti korisniku
ponuditi 100 % -tnu sigurnost pri radu s opasnim tekućinama!

O nama

Sa S.C.A.T. proizvodima garantirano je zdravlje zaposlenika i ušteđen je novac!

 

 

 

S.C.A.T. Europe je jedini na tržištu koji je u mogućnosti korisniku ponuditi 100 % -tnu sigurnost pri radu i rukovanju s opasnim tekućinama svima koji su uključeni u segment istraživanja i razvoja.

S.C.A.T Europe GmbH je osnovan 2009.godine u Njemačkoj, te je od tada vodeći lider u Europi i svijetu.


Ubrzo nakon osnivanja S.C.A.T Europe postaje vodeći brand u grani farmacije, no s vremenom sve je popularniji i širim korisnicima slične branše, kao npr. u prehrambenoj industriji, kemijskoj industriji, u državnim institutima, na fakultetima, u institutima za istraživanje i razvoj i još mnogih drugih.

Krajem 2010. godine u Hrvatskoj se otvara S.C.A.T Europe d.o.o. sa sjedištem u glavnom gradu Slavonije i Baranje, u Osijeku.

Osnivač i vlasnik je gosp. Danijel Čvangić.


Cilj poslovanja S.C.A.T Europe d.o.o. jest brinuti se za sigurnost ljudi koji rade s izuzetno opasnim tvarima i tekućinama te istovremeno smanjiti troškove poslovanja.

S.C.A.T. Europe d.o.o. želi u Hrvatskoj, prije svega, školovati i upoznati buduće korisnike s asortimanom S.C.A.T proizvoda u ovdašnjim laboratorijima i tvrtkama u svrhu postizanja prisne suradnje, te svrstavanja naših usluga, ideja i proizvoda na njihovu listu potreba kao prvi odabir. Želimo predstaviti S.C.A.T. proizvode u Republici Hrvatskoj kako bi se iz Hrvatske dalje širili na susjedne države.

S.C.A.T Europe d.o.o

 

 

 

  • Kninska 24, 31000 Osijek
  • +385(0)31/211-049
  • +385(0)31/211-103
  • +385(0)31/200-941 (fax)Ponudu naših proizvoda pogledajte na stranici proizvodi!