Novosti

Poštovani,

S.C.A.T EUROPE je jedini na tržištu koji je u mogućnosti ponuditi 100%-tnu sigurnost pri radu i rukovanju s opasnim tekućinama svima koji su uključeni u segment istraživanja i razvoja.

Cilj S.C.A.T EUROPE tvrtke jest brinuti se za zdravlje i sigurnost ljudi koji rade s izuzetno opasnim otapalima i tekućinama te istovremeno smanjiti troškove poslovanja.

 

Ovdje možete pogledati prospekt

 

PRODAJNI PROGRAM:

SAFETY CAPS – sigurnost u laboratoriju

STAKLOPUHAČKI PROGRAM – izrada po narudžbi i želji kupca, te sve vrste popravaka

PLASTIČNI POTROŠNI MATERIJAL – sve za Vaš laboratorij

RUKOVANJE INFEKTIVNIM OTPADOM – sigurno zbrinjavanje različitih vrsta otpada

 

Ukoliko trebate bilo kakve informacije slobodno nas kontaktirajte!

- VAŠ NOVI DISTRIBUTER LABORATORIJSKE OPREME - 


 

Poštovani,

 

u  prosincu 2010. godine naručili smo i dobili vaše proizvode iz programa Safety for Laboratory and Production za siguran rad u laboratoriju. Kako smo svjesni da i količinski neznatno otparavanje organskih otapala u prostor laboratorija može naškoditi zdravlju onih koji tu stalno borave, trebali smo riješiti problem sigurnosti rada u laboratoriju. Nabavom vaših proizvoda riješili smo naše brige zbog mogućeg otparavanja otapala za vrijeme rada s tekućinskim kromatografom. Ovim putem želim vam izraziti naše zadovoljstvo vašim proizvodima, njihovom kvalitetom i mogućnostima koje su nam pružili u organizaciji i sigurnosti spremnika za otapala i spajanju cijevi. Vaši proizvodi su praktični i jednostavni za korištenje i ne manje važno, lijepog su dizajna.

Dobro došli !!!

Travanj 12th, 2011

Dobro došli na stranice S.C.A.T Europe d.o.o. Kao što možete pročitati u „O nama“,  S.C.A.T. Europe je jedini na tržištu koji je u mogućnosti korisniku ponuditi 100 % -tnu sigurnost pri radu i rukovanju s opasnim tekućinama svima koji su uključeni u segment istraživanja i razvoja.

 

Stranica je izrađena i objavljena nedugo nakon samog osnutka tvrtke te je namijenjena svim sadašnjim i budućim korisnicima naših proizvoda kako bi im što bolje približili koji su to S.C.A.T proizvodi, kako izgledaju i najvažnije, čemu služe.

 

Svrha S.C.A.T proizvoda je ono što je najvažnije, jer štiti ono najvažnije čovjeku, a to je njegovo zdravlje. Briga o zdravlju u današnje vrijeme, više nego ikada prije, postaje nužna potreba, ali i pravi izazov. Od sigurnosnih kapa koji sprečavaju isparavanje štetnih para i razna onečišćenja, elektro provodljivih kanistra koji štite od eksplozije, do lijevaka i kontrolora razine tekućine za sigurno ulijevanje ili prelijevanje, svima je njima zajedničko isto, a to je da štite zdravlje čovjeka.

 

Svojim aktivnostima tvrtka S.C.A.T Europe d.o.o. želi prije svega da svaki zaposlenik, kako u obrazovanju, industriji, tako i u akademskim krugovima, bude svjestan činjenice da “ovako nešto“ postoji, te da poduzme potrebne mjere kako bi si pridonio unaprjeđenju kvalitete života.

 

Mi ovdje u S.C.A.T-u stojimo Vam na raspolaganju ukoliko postoji bilo kakvo pitanje ili informacija koju biste željeli saznati!