Novosti

Dobro došli !!!

Travanj 12th, 2011

Dobro došli na stranice S.C.A.T Europe d.o.o. Kao što možete pročitati u „O nama“,  S.C.A.T. Europe je jedini na tržištu koji je u mogućnosti korisniku ponuditi 100 % -tnu sigurnost pri radu i rukovanju s opasnim tekućinama svima koji su uključeni u segment istraživanja i razvoja.

 

Stranica je izrađena i objavljena nedugo nakon samog osnutka tvrtke te je namijenjena svim sadašnjim i budućim korisnicima naših proizvoda kako bi im što bolje približili koji su to S.C.A.T proizvodi, kako izgledaju i najvažnije, čemu služe.

 

Svrha S.C.A.T proizvoda je ono što je najvažnije, jer štiti ono najvažnije čovjeku, a to je njegovo zdravlje. Briga o zdravlju u današnje vrijeme, više nego ikada prije, postaje nužna potreba, ali i pravi izazov. Od sigurnosnih kapa koji sprečavaju isparavanje štetnih para i razna onečišćenja, elektro provodljivih kanistra koji štite od eksplozije, do lijevaka i kontrolora razine tekućine za sigurno ulijevanje ili prelijevanje, svima je njima zajedničko isto, a to je da štite zdravlje čovjeka.

 

Svojim aktivnostima tvrtka S.C.A.T Europe d.o.o. želi prije svega da svaki zaposlenik, kako u obrazovanju, industriji, tako i u akademskim krugovima, bude svjestan činjenice da “ovako nešto“ postoji, te da poduzme potrebne mjere kako bi si pridonio unaprjeđenju kvalitete života.

 

Mi ovdje u S.C.A.T-u stojimo Vam na raspolaganju ukoliko postoji bilo kakvo pitanje ili informacija koju biste željeli saznati!